Tuesday, 27 March, 2012

Here’s the plan for today

  1. Unit #6 Quiz. This time I mean it! =]
  2. Kiva – how shall we lend $25? What investment opportunities promise to do the most good?
  3. Kimberly’s IRP
  4. Decide on a date for IRP #4: Thursday, May 10
  5. Civil Rights – Please download this article, Why I Joined the Klan, which will illuminate our Civil Rights and Human Rights studies.
  6. 11:00 until end, in groups or individually – Human Rights Project research time

Thursday means SSAT:

  • 8 to 8:10  Administration (filling in names and so on)
  • 8:10 to 8:40  Section 1 Quantitative test  (30 minutes)
  • 8:40 to 8:50 10 minute break
  • 8:50 to 9: 30 Section 2 Reading (40 minutes)
  • RECESS:  9:30 to 9:45
  • 9:50 to 10:20 Section 3 Verbal (30 minutes)
  • 10:20 to 10:30 10 minute break

 

10:30 to 11:00  Section 4 Quantitative (30 minutes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *